Kategorier
Uncategorized

Brädspelsträff våren 2024

Lördagen den 20e april, klockan 13, så kommer vi ha en brädspelsträff i lokalen. Ta med egna brädspel eller spela de som finns i lokalen! Frågor och funderingar? Tänker du komma? Skriv i vår discord!

Kategorier
Uncategorized

Välkommna till 2024

Hej alla glada medlemmar. Nytt bokår och föreningen har haft sitt årsmöte. På det mötet skapade föreningen möjligheten för alla att stödja föreningen genom att donera genom Ko-Fi. Allt stöd är uppskattat och hjälper föreningen att hålla dörrarna öppna.

Vidare har en ny styrelse röstats in;

 • Ordförande: Patrik Lindqvist
 • Kassör: Max Nilsson
 • Sekreterare: Karl Johansson
 • Ledamot: Joakim Vretlund
 • Ledamot: Mattis Hemå
 • Ledamot: Fredrik Eriksson
 • Suppleant: Patrik Öhrnell
 • Suppleant: Patrik Rudenbrandt

 • Revisor: Andreas Nilsson
 • Valberedning: Anton Lindqvist

Vi ser fram emot ett nytt spännande år med många rullade tärningar och många episka historier!

Kategorier
Uncategorized

Nyårsmöte och årsmöte

Nyårsmöte
Varje år håller vi i nyårsfirande där vi rollspelar in det nya året. Klockan 16 på nyårsafton. Anmälning och mer info kommer strax upp i discord. Även öppet för icke-medlemmar!

Årsmöte
Föreningen kommer hålla i sitt årsmöte lördagen den 13e januari klockan 13 i lokalen. Det bjuds på lunch.
Frågor kan skrivas i discord.

Mer info kommer när det närmar sig / i kallelsen.

Kategorier
Uncategorized

Brädspelskväll

Lördagen den 4e november, klockan 13, så kommer vi ha en brädspels”kväll” i lokalen. Jo, det är kväll för att:

 • Det är kväll någonstans i världen!
 • Det är november, så det blir mörkt tidigt!

Vi genomför denna aktivitet som Sveroks Spellovsaktivitet så det innebär att vi kommer få en låda med lite loot som vi kan spela utöver det som redan finns i lokalen. Dessutom så får man gärna ta med eget.

Läs mer i vår discord.

Kategorier
Uncategorized

Introduction 2023

Tuesday the 5th of September we will be holding our introduction activity for new (and old) students at the University of Skövde. We will be playing Dungeons and Dragons 5th edition. Characters and everything else needed will be provided!

We gather outside the main entrance to the G-house (by the reception) at 17:30 to walk over to our place (Basement at Björkvägen 21A), or if it fits you better you can meet us at our place 18:00.

The activity ends around 23.

Please register to play on our discord server, channel #registrations in the ”intro-2023” channel. Limited slots available.

Kategorier
Uncategorized

Grillning med föreningen!

Då börjar sommaren närma sig och det tänkte vi fira in med en grillning för hela föreningen. Ta med något att grilla eller tigg till dig från alla andra som fått med sig för mycket. Vi står för grillkol och sådant.

Grillningen kommer vara den 6e juni (på nationaldagen). Exakt tid annonseras i discorden.

Välkomna!

Kategorier
Uncategorized

Lite småuppdateringar från styrelsen

På dagens styrelsemöte så beslutade vi att göra lite småinköp till lokalen, bättre brandsläckare, en lamineringsmaskin med mera. Utöver det så ligger det lugnt till med evenemang fram tills vädret blir bättre och vi kan ha grillning, men våra drop-in aktiviteter fortsätter som vanligt, just nu spelar vi Deadlands / Savage worlds, och det är öppet att dyka upp om man vill prova på – varje måndag klockan 18. Läs mer i vår discord-server!

Kategorier
Uncategorized

Brädspelsdag 11 mars

Utöver våra regelbunda rollspelsmöten (mer info i vår discord) så håller vi också evenemang och nu är det dags för årets första, en brädspelskväll! Den kommer att hållas den 11 mars i vår lokal klockan 13:00. Vi har en del brädspel liggandes i lokalen men många tycker också om att ta med egna spel hemifrån. Som vanligt finns det en kanal i vår discord för mer info. Varmt välkomna!

Kategorier
Uncategorized

Nyårsmöte och årsmöte

Nyårsmöte

Varje år håller vi vårt traditionella nyårsmöte. Frivilliga kan samlas vid 12-tiden för inhandling av mat, snacks och läsk. Själva mötet börjar klockan 16 i vår lokal. Föranmälan krävs, formulär kommer upp på discord. Tacos kommer serveras och deltagande kostar 50.- för medlem, 100.- för icke-medlem.

Årsmöte 2023

Varje år måste vi som ideel förening hålla ett årsmöte där alla våra medlemmar får möjlighet att välja riktning för det kommande året. Här läggs budgeten för hela året, evenemang beslutas om och den nya styrelsen väljs fram. Som medlem är det viktigt att delta för att göra sin röst hörd. Nytt för i år är att vi kommer bjuda på lunch, det blir pizza (specialkost anmäls till styrelsen).

Årsmötet kommer att hållas 14 januari klockan 13:00 i vår lokal.

Kom in på vår discord-server för att få mer information.

Kategorier
Uncategorized

Evenemangssäsong hos Daaks Ord!

22 oktober – Då blir det LAN i vår lokal (Eller LAAN som det också heter). Vi börjar på förmiddagen och kör till kvällen, en heldag helt enkelt! Säg till i chatten om du behöver hjälp med transport

Oktober/november – Varje år har vi möjlighet att få en låda med diverse spelrelaterade godsaker. Vi öppnar lådan och kollar igenom alla rollspel, brädspel och kortspel samt provspelar det vi tycker är intressant. Eventuellt finns det lite presenter också till deltagarna.

26 november – Brädspelskväll i vår lokal, vi har några spel liggandes men man får gärna ta med egna också.

10 december – Datorspelskväll över discord. Perfekt att umgås utan att behöva lämna huset.

31 december – Vårt traditionella nyårsmöte. Vi spelar in det nya året med rollspel.

Kom in på vår discord-server för att få mer information samt anmälan.