Kategorier
Uncategorized

Brädspelsdag 11 mars

Utöver våra regelbunda rollspelsmöten (mer info i vår discord) så håller vi också evenemang och nu är det dags för årets första, en brädspelskväll! Den kommer att hållas den 11 mars i vår lokal klockan 13:00. Vi har en del brädspel liggandes i lokalen men många tycker också om att ta med egna spel hemifrån. Som vanligt finns det en kanal i vår discord för mer info. Varmt välkomna!

Kategorier
Uncategorized

Nyårsmöte och årsmöte

Nyårsmöte

Varje år håller vi vårt traditionella nyårsmöte. Frivilliga kan samlas vid 12-tiden för inhandling av mat, snacks och läsk. Själva mötet börjar klockan 16 i vår lokal. Föranmälan krävs, formulär kommer upp på discord. Tacos kommer serveras och deltagande kostar 50.- för medlem, 100.- för icke-medlem.

Årsmöte 2023

Varje år måste vi som ideel förening hålla ett årsmöte där alla våra medlemmar får möjlighet att välja riktning för det kommande året. Här läggs budgeten för hela året, evenemang beslutas om och den nya styrelsen väljs fram. Som medlem är det viktigt att delta för att göra sin röst hörd. Nytt för i år är att vi kommer bjuda på lunch, det blir pizza (specialkost anmäls till styrelsen).

Årsmötet kommer att hållas 14 januari klockan 13:00 i vår lokal.

Kom in på vår discord-server för att få mer information.

Kategorier
Uncategorized

Evenemangssäsong hos Daaks Ord!

22 oktober – Då blir det LAN i vår lokal (Eller LAAN som det också heter). Vi börjar på förmiddagen och kör till kvällen, en heldag helt enkelt! Säg till i chatten om du behöver hjälp med transport

Oktober/november – Varje år har vi möjlighet att få en låda med diverse spelrelaterade godsaker. Vi öppnar lådan och kollar igenom alla rollspel, brädspel och kortspel samt provspelar det vi tycker är intressant. Eventuellt finns det lite presenter också till deltagarna.

26 november – Brädspelskväll i vår lokal, vi har några spel liggandes men man får gärna ta med egna också.

10 december – Datorspelskväll över discord. Perfekt att umgås utan att behöva lämna huset.

31 december – Vårt traditionella nyårsmöte. Vi spelar in det nya året med rollspel.

Kom in på vår discord-server för att få mer information samt anmälan.

Kategorier
Uncategorized

Anmälan öppen för intromöte 2022

Torsdagen den 1e september så håller vi i vårt intromöte. Välkommen är både erfaren och nybörjare. Karaktärer finns färdiga på plats.

När: Torsdagen den 1e september, klockan 17:30
Plats: Samling utanför G-huset vid högskolan
System: Dungeons and Dragons, 5th edition
Ta med: Tärningar om du har, vi har dock att låna ut också!

Föranmälan krävs, skriv i kanalen #anmälningar i vår discord-server:

https://discord.gg/CXE3nCD

Kategorier
Uncategorized

Sommaren 2022

Hejsan alla glada! Nu när sommaren är här sig så börjar också sommaraktiviteterna! Följande arrangemang är planerade:

Spontan brädspelsdag onsdagen den 13 juli

Grillkväll torsdagen den 14 juli – klockan 18 vid lokalen

Fixardag i lokalen lördagen den 17 augusti klockan 13

Föreningens populära interaktiviteter med Dungeons and Dragons 5e, torsdagen den 1 september. Föranmälan krävs i discord! (öppnar senare)

För mer information om våra arrangemang, eller våra aktiviteter i övrigt, välkomna in i vår discord-kanal! https://discord.gg/CXE3nCD

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 3

Under det senaste styrelsemötet har vi börjat att planera inför vårt årliga arrangemang under introduktionen på Högskolan i Skövde. Som tidigare år så kommer Daaks Ord att hålla fysiska rollspelsmöten för folk som vill testa på och likt tidigare år kommer vi att hålla i Dungeons & Dragons 5th Edition.

Vi kommer även ha en fixardag den 26:e maj med start klockan 13:00 för att vårstäda vår lokal. Alla som vill får komma.

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 2

Då har styrelsemöte 2 passerat, vi har pratat mer om vår kommande dataspelskväll över discord och tar gärna emot förslag på spel där.

I övrigt flyter verksamheten på som vanligt. Nya rollspelsgrupper skapas och för närvarande kör vår öppna drop-in verksamhet rollspelet Fate: Condensed. Mer info på vår discord.

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 1

Då har vi haft årets första styrelsemöte. Vi börjar lugnt men tänkte försöka organisera en datorspelskväll över vår discord, kom gärna med önskemål där!

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 8

Då har vi hållit årets sista styrelsemöte!

Vi planerar att kunna köra vårt traditionella nyårsmöte i år. Mer info och anmälan på discord.

Det är också snart dags för årsmöte. Det kommer att hållas den 9e januari klockan 15:00-17:00 i discord. Mer info och möjlighet att nominera till förtroendeposter samt skicka in motioner finns på discord. I nödfall fungerar också mail till styrelsen, styrelse (snabel-a) daaksord.org. Vänligen skicka in snarast om det ska komma med i kallelsen.

Kategorier
Okategoriserade

Evenemang

Hejsan alla!

Vi börjar med att tacka alla er som kom på vår höstgillning samt på lootbox-öppning under Sveroks-spellov.

Vi har också på dagens styrelsemöte förbokat Fizban’s Treasury of Dragons för D&D 5e så den borde finnas i lokalen om någon vecka eller två.

Kommande evenemang:

2021-12-12 – Fixardag och brädspelskväll, vi börjar med att göra i ordning lite i vår lokal och rundar av dagen med att spela brädspel tillsammans

2021-12-31 – Nyårsmöte. Vårt traditionella nyårsmöte med tacos och rollspel, ända in på tolvslaget. Mer info kommer löpande i vår discord-kanal.

Gå in på vår discord-kanal här!