Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 3

Under det senaste styrelsemötet har vi börjat att planera inför vårt årliga arrangemang under introduktionen på Högskolan i Skövde. Som tidigare år så kommer Daaks Ord att hålla fysiska rollspelsmöten för folk som vill testa på och likt tidigare år kommer vi att hålla i Dungeons & Dragons 5th Edition.

Vi kommer även ha en fixardag den 26:e maj med start klockan 13:00 för att vårstäda vår lokal. Alla som vill får komma.

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 2

Då har styrelsemöte 2 passerat, vi har pratat mer om vår kommande dataspelskväll över discord och tar gärna emot förslag på spel där.

I övrigt flyter verksamheten på som vanligt. Nya rollspelsgrupper skapas och för närvarande kör vår öppna drop-in verksamhet rollspelet Fate: Condensed. Mer info på vår discord.

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 1

Då har vi haft årets första styrelsemöte. Vi börjar lugnt men tänkte försöka organisera en datorspelskväll över vår discord, kom gärna med önskemål där!

Kategorier
Uncategorized

Styrelsemöte 8

Då har vi hållit årets sista styrelsemöte!

Vi planerar att kunna köra vårt traditionella nyårsmöte i år. Mer info och anmälan på discord.

Det är också snart dags för årsmöte. Det kommer att hållas den 9e januari klockan 15:00-17:00 i discord. Mer info och möjlighet att nominera till förtroendeposter samt skicka in motioner finns på discord. I nödfall fungerar också mail till styrelsen, styrelse (snabel-a) daaksord.org. Vänligen skicka in snarast om det ska komma med i kallelsen.

Kategorier
Okategoriserade

Evenemang

Hejsan alla!

Vi börjar med att tacka alla er som kom på vår höstgillning samt på lootbox-öppning under Sveroks-spellov.

Vi har också på dagens styrelsemöte förbokat Fizban’s Treasury of Dragons för D&D 5e så den borde finnas i lokalen om någon vecka eller två.

Kommande evenemang:

2021-12-12 – Fixardag och brädspelskväll, vi börjar med att göra i ordning lite i vår lokal och rundar av dagen med att spela brädspel tillsammans

2021-12-31 – Nyårsmöte. Vårt traditionella nyårsmöte med tacos och rollspel, ända in på tolvslaget. Mer info kommer löpande i vår discord-kanal.

Gå in på vår discord-kanal här!

Kategorier
Okategoriserade

Introt över för i år!

Tack till alla er som deltagit i Daaks Ord intromöte, vi hoppas alla som spelade hade lika roligt som vi spelledare hade!
Vi är en ideell förening, som med tack av våra medlemmar har tillgång till en lokal med ett stort antal spelböcker och andra resurser som finns tillgängliga till alla våra medlemmar. Det är lätt att bli medlem online på våran hemsida http://www.daaksord.org/bli-medlem/.
Under hösten planerar vi två evenemang:
  • en höstgrillning den 9:e oktober!
  • Sveroks Spellov rum under vecka 43-45 och vi kommer därför ha öppethus den 31:a oktober!

Till sist håller vi i ett drop-in möte på måndagar där alla är varmt välkomna, skriv dock gärna i discord chatten någon timme innan ni dyker upp på drop-in

Vår discord server hittar ni här: https://discord.gg/CXE3nCD

Kategorier
Okategoriserade

Intro 2021!

Hej!

 

Under Introt kommer Daaks Ord hålla i ett intromöte åt de som är intresserade av rollspel eller att testa på. Alla är varmt välkomna oavsett om man är erfaren eller en nybörjare till rollspel som vill prova för första gången. 

Med detta intromötet kommer vi spela Dungeons and Dragons 5e. Det kommer att delas ut redan färdiga karaktärer, så det är inget krav om att man måste ta med sig något, utan det är bara att dyka upp. Om det är stort nog intresse, kan fler möten planeras in.

Dock kommer det krävas en föranmälan på vår discord serverMötet kommer vara vid Torsdag 2:a September kl 17:30 med samling vid G-huset, där vi sedan tar oss till föreningens lokal. Det går också att träffas upp vid lokalen om man föredrar kl 18:00, men ange då detta i föranmälan.

 

Vi ser fram emot att träffa alla som är intresserade av rollspel, vi har tillgång till många olika rollspel och har flera aktiva gruppen som spelar en stor variation av system.

Kategorier
Okategoriserade

Styrelsemöte 4 2021

Hejsan! Inte mycket har tagits upp på dagens styrelsemöte men snart kommer hemsidan uppdateras med lite information gällande högskolans intro 2021, som vanligt kommer det finnas möjlighet att prova på att spela med oss. Passa även på att gå med i vår discord-server redan nu!

Kategorier
Okategoriserade

Styrelsemöte 3 2021

Hejsan allihopa!

Då har vi planerat inför högskolans intro och vi kommer likt förra året hålla en eller flera träffar med d&d 5e där föranmälan kommer att krävas. Mer info kommer när det närmar sig.

Gällande D&D så har vi också köpt in Tasha’s Cauldron of Everything samt Van Richten’s Guide to Ravenloft till just detta system.

Vi kommer göra en stor satsning på att fräscha upp vår lokal i år, förhoppningsvis är vi klara lagom till att samhället börjar öppna upp igen.

Kategorier
Okategoriserade

Årets andra styrelsemöte

Inte mycket nytt har tillkommit. Den ”nya” Tashas cauldron of everything beräknas komma i slutet av april. Det bedöms fortfarande inte vara läga att organisera någon typ av evenemang.