Kategorier
Okategoriserade

Nybörjardagen avslutad

Ja, då vart nybörjardagen avslutad. Vi hade väldigt trevligt. De flesta som kom var i och för sig redan medlemmar i föreningen, men ett par andra deltog även. Nu har vi nog alla hunnit få lite sömn och är pigga igen.

Just det, vi har en vante som tillhör någon. Den är typ svart och fingrarna är öppna. Jag tror att den tillhörde någon av våra besökare.

Jag tog även lite (typ 3) bilder under dagen. Jag skulle ha tagit fler, men jag glömde av det. Jag postar de jag tog nedan.

Folk sitter och spelar Eon.
Spelledarens POV
Coola spelare
Coola Spelare
Ett par personer till.
Resten

Vi hade trevligt, och nybörjaräventyret Kopparögat spelades och avslutades. Tack alla som kom, och jag hoppas att ni hade trevligt.

En annan sak som vi fixat nu är hemsidan (den här). Den ligger nu på följande adress: ”https://daaksord.org” istället för ”https://daaksord.org/blog.php”. Förmodligen så känner ni redan till detta då ni läser denna text. Anledningen varför vi flyttat sidan är för att nybörjardagssidan inte längre behövs. Därför kan vi nu återställa bloggen till sin ordinarie address.

Nästa vecka börjar testa-på-att-speleda-projektet. Vi har hittils två personer som vill spelleda ett äventyr i Eon under 3 veckors tid. Om någon annan skulle vara intresserad av att testa på att spelleda så kan ni anmäla er till mig (Emil) på duncan[snaebela]daaksord.org.

Sedan har jag noterat att det är flera av våra medlemmar som fortfarande inte vet hur man loggar in på bloggen. Om någon vill ha sitt lösenord eller undrar någonting om bloggen så kan ni även kontakta mig. Gör det hellst från den mailadress som ni använde när ni gick med i föreningen så att vi kan se att det är ni.

Ja, det var allt för idag, snart kommer fredagens rollspelsmöte att komma upp på bloggen, men vi måste först hitta en bra lokal. Om ni kan tänka er att hussera ca 8 personer från fredag till lördag så kontakta oss. Hejdå!