Kategorier
Uncategorized

Projekt: Testa på att spelleda!

Vecka 15 så kommer Grupp 1 (Som just nu leds av Emil Forslund) påbörja sitt projekt med att byta spelledare var tredje vecka. Därför undrar vi nu vilka som skulle vara intresserade av att testa på att spelleda. Projektet kommer att pågå resten av våren och kanske längre beroende på hur många som är intresserade.

Projektet kommer att gå till så här.

Om du vill testa att spelleda så anmäler du dig till mig (Emil Forslund).
Jag kommer då att ge dig ett datum då du skall få testa.
Du har fram tills dess på dig att skriva ett äventyr som beräknas ta tre kvällar att spela igenom.
Jag kommer givetvis att hjälpa till om du önskar detta.
Om du inte känner dig säker på Eons regelsystem så kommer jag och de andra givetvis att stötta dig under spelets gång.
Efter varje kväll kommer gruppen att göra en kort utvärdering kring hur ditt spelledande var så att du får en chans att bli bättre.

Skulle äventyret ta mer än tre veckor att slutföra så är det ingenting man kan göra någonting åt då det är någon annans tur efter dig. Detta får bli någonting att tänka på när slutet börjar närma sig. Tar det ovanligt lång tid för gruppen att komma förbi ett visst moment så måste du som spelledare kunna leda dem förbi det.

Jag har skapat ett preliminärt schema. Det kan ni komma åt här. Jag har dock ett par krav för att ni skall få spelleda.

1. Ni måste även vara med och visa respekt för de övriga som skall testa på. Detta inkluderar att faktiskt närvara när det är deras tur.
2. Ni måste engagera er och inte bara skriva fyra stödord kvällen innan. Det skall märkas att ni lagt ned tid  på äventyret.
3. Ni skall försöka ta till er konstruktiv kritik efter bästa förmåga. Projektet är till för att ni skall bli bättre.

Jag hoppas att många är intresserade, antingen av att spelleda eller av att hjälpa de som vill genom att närvara under spelmötena.