Kategorier
Årsmöte

Motioner

Tiden går fort när man har roligt och nu är det snart dags för ett nytt årsmöte. Om ungefär en vecka kommer styrelsen att kalla till Årsmöte 2011, och därför vill vi redan nu be er att skicka in motioner som ni vill ha med i kallelsen till oss via vår vanliga mail, styrelse [snaebela] daaksord [punkt] org. Om ni vill nominera er själva (eller någon annan) till ett visst förtroendeuppdrag så kan ni göra detta genom att maila vår valberedare Daniel Vedin på daniel [ snaebela ] daaksord [ punkt ] org.

Tack på förhand, och vi hoppas som alltid att vi får in gott om motioner och nomineringar så att vi tillsammans kan göra 2011 föreningens bästa år hittils!

//Emil Forslund, sekreterare

*Jolle Ninja edit*

Alla nomineringar kommer att visas på en wave i Google Wave. Om du inte är inbjuden till den waven och tycker att du borde vara det, var snäll att kontakta en medlem i föreningen snarast möjligt.

Jag tar också emot nomineringar på andra sätt än e-post om ni tycker att e-post är jobbigt. Så länge ni tar kontakt med mig på något sätt snarast möjligt så jag glad.

//Daniel Vedin, Valförberedare